KontaktKontakt
Posao u kompaniji Pfizer Kakav god bio Vaš poslovni put, Pfizer možda ima posao za Vas.

Bilo da već imate poslovnog iskustva ili još studirate, nudimo Vam niz različitih poslovnih mogućnosti u svim područjima poslovanja. Smatramo da svaka osoba svojim jedinstvenim životnim iskustvom doprinosi kompaniji Pfizer i pomaže nam da svakodnevno ostvarujemo pozitivan uticaj na zdravlje ljudi u svetu. Svako od zaposlenih u Pfizeru doprinosi uspehu našeg poslovanja i učestvuje u njegovoj izgradnji. Stoga je Pfizer, kao jedna od vodećih biofarmaceutskih kompanija u svetu, odlučan u pokušaju da u svim područjima poslovanja zapošljava visokokvalifikovane kandidate kojima omogućava pristup neuporedivim resursima i opremi vrhunskog kvaliteta i nudi mogućnost rada na revolucionarnim istraživanjima.

Postanite i Vi deo naše priče.

Globalna veb strana o zaposlenju u kompaniji Pfizer

Da biste saznali više o tome šta posao u kompaniji Pfizer može da Vam ponudi, kao i koja radna mesta su dostupna, posetite našu globalnu veb stranu o zaposlenju u kompaniji Pfizer.

O nama Odgovornost Terapijske oblastiIstraživanje i razvojPosao u kompaniji PfizerPfizer u svetu Mapa straniceZa zdravstvene radnike Grant Seekers Media Uslovi korišćenjaPravila o privatnosti & politika kolačića Pfizer CentreOne Business to Business © Pfizer SRB d.o.o. / Sva Prava zadržana. /PP-UNP-SRB-0008/ Datum izrade: novembar 2022.