KODEKS PONAŠANJA

U kompaniji Pfizer dužnost svakog zaposlenog je da razume bitna pravna i etička pitanja u vezi s našim poslovanjem i da garantuje da uvek poslujemo s integritetom.

Integritet je više od samog poštovanja zakona, on je jedna od osnovnih vrednosti kompanije Pfizer i sredstvo kojim stvaramo sliku o sebi kao kompaniji i kao pojedincima.

Činjenica da poslujemo s integritetom razlog je što smo stekli poverenje i poštovanje ljudi kojima stojimo na raspolaganju.

Obavezali smo se da ćemo poslovati pošteno, što znači da je glavna i najvažnija dužnost svakog zaposlenog u Pfizeru, bilo gde u svetu, da poštuje propise kompanije koji se odnose na poslovanje i zakone koji uređuju našu industriju.

O NAMANAŠA ISTORIJAODGOVORNOSTKODEKS PONAŠANJATRANSPARENTNOST I JAVNA OBJAVA PRENOSA VREDNOSTITERAPIJSKE OBLASTIFALSIFIKOVANI LEKOVIBEZBEDNOST LEKOVAPRIJAVLJIVANJE NEŽELJENIH DEJSTAVA I DRUGA PITANJA O NAŠIM PROIZVODIMAKVALITET PROIZVODAISTRAŽIVANJE I RAZVOJRAZVOJ NOVIH LEKOVARAZVOJNA LINIJA KOMPANIJE PFIZERKLINIČKA ISPITIVANJA