KontaktKontakt
HomeOdgovornostKodeks ponašanjaKodeks ponašanja

U kompaniji Pfizer dužnost svakog zaposlenog je da razume bitna pravna i etička pitanja u vezi s našim poslovanjem i da garantuje da uvek poslujemo s integritetom.

Integritet je više od samog poštovanja zakona, on je jedna od osnovnih vrednosti kompanije Pfizer i sredstvo kojim stvaramo sliku o sebi kao kompaniji i kao pojedincima.

Činjenica da poslujemo s integritetom razlog je što smo stekli poverenje i poštovanje ljudi kojima stojimo na raspolaganju.

Obavezali smo se da ćemo poslovati pošteno, što znači da je glavna i najvažnija dužnost svakog zaposlenog u Pfizeru, bilo gde u svetu, da poštuje propise kompanije koji se odnose na poslovanje i zakone koji uređuju našu industriju.

O nama Odgovornost Terapijske oblastiIstraživanje i razvojPosao u kompaniji PfizerPfizer u svetu Mapa straniceZa zdravstvene radnike Grant Seekers Media Uslovi korišćenjaPravila o privatnosti & politika kolačića Pfizer CentreOne Business to Business © Pfizer SRB d.o.o. / Sva prava zadržana. /PP-UNP-SRB-0008/ Datum izrade: novembar 2022.