KontaktKontakt
HomeIstraživanje i razvojRazvojna linija kompanije PfizerRazvojna linija kompanije Pfizer

Naši naučnici širom sveta posvećeni su pretvaranju molekula u lekove kako bi poboljšali živote miliona ljudi u svetu.

U proteklih nekoliko godina smo ocenili i poboljšali naše metode istraživanja i razvoja kako bismo omogućili održivo snabdevanje pacijenata važnim novim lekovima i vakcinama. Tako smo 1. novembra 2022. godine imali u toku 27 kliničkih ispitivanja faze 3 širom sveta.1

Pfizer kao globalna organizacija sarađuje sa naučnicima, tehničarima, stručnjacima za regulatorna pitanja i poslovnim stručnjacima širom sveta s ciljem otkrivanja i razvoja nove generacije inovativnih lekova za pacijente.

Naš pristup uključuje i saradnju s drugim inovatorima iz svih područja zdravstvene nege, uključujući naučnike iz akademske zajednice, organizacije pacijenata, vlade, druge biofarmaceutske kompanije i zdravstvene radnike.

U centru naše pažnje su oblasti u kojima imamo najbolje mogućnosti za razvoj jedinstvenih lekova za preko potrebne terapije. To uključuje hronične zapaljenske i autoimune bolesti, vakcine, onkološke bolesti, lečenje boli, kardiovaskularne i metaboličke i retke bolesti.

Literatura:
  1. Pfizer Pipeline. Pfizer Data on file. 1.11. 2022.

O nama Odgovornost Terapijske oblastiIstraživanje i razvojPosao u kompaniji PfizerPfizer u svetu Mapa straniceZa zdravstvene radnike Grant Seekers Media Uslovi korišćenjaPravila o privatnosti & politika kolačića Pfizer CentreOne Business to Business © Pfizer SRB d.o.o. / Sva prava zadržana. /PP-UNP-SRB-0008/ Datum izrade: novembar 2022.