PRIJAVLJIVANJE NEŽELJENIH DEJSTAVA I DRUGA PITANJA O NAŠIM PROIZVODIMA

IZVEŠTAVANJE O NEŽELJENIM DEJSTVIMA

Bezbednost pacijenata je naš glavni prioritet, stoga podstičemo zdravstvene radnike i pacijente da nam daju bilo kakvu povratnu informaciju o bezbednosti, kvalitetu ili delovanju Pfizerovog proizvoda, uključujući i moguća neželjena dejstva, da nas obaveste o određenim okolnostima koje bi kod pacijenta mogle da povećaju rizik od neželjenih dejstava i da nas obaveste o svim ostalim informacijama koje treba prijaviti, uključujući i pritužbe u vezi s lekovima i neočekivanim terapijskim dejstvima.

Svi zaposleni u Pfizeru imaju ključnu ulogu u ispunjavanju navedenih dužnosti i u potpunosti su osposobljeni da prepoznaju i izveštavaju o neželjenim dejstvima. Dužni smo da obavestimo regulatorna tela o svim neželjenim dejstvima, bez obzira na to da li možemo da potvrdimo njihovu istinitost ili ne.

ŠTA TREBA DA URADITE AKO ISKUSITE NEŽELJENA DEJSTVA

U slučaju da uzimate ili propisujete lek i iskusite neželjena dejstva, trebalo bi da o njima odmah obavestite svog lekara, nekog drugog zdravstvenog radnika (medicinsku sestru ili negovatelja) ili kompaniju koja je proizvela lek.

Neželjena dejstva možete i direktno da prijavite:
e-mail: SRB.AEReporting@pfizer.com
telefon: + 381 11 363 00 28
​​​​​​​fax: + 381 11 363 00 26

    Prijavljivanjem neželjenih dejstava pomažete da se dobije više informacija i stekne preciznije znanje o bezbednosnom profilu proizvoda.
    O NAMANAŠA ISTORIJAODGOVORNOSTKODEKS PONAŠANJATRANSPARENTNOST I JAVNA OBJAVA PRENOSA VREDNOSTITERAPIJSKE OBLASTIFALSIFIKOVANI LEKOVIBEZBEDNOST LEKOVAPRIJAVLJIVANJE NEŽELJENIH DEJSTAVA I DRUGA PITANJA O NAŠIM PROIZVODIMAKVALITET PROIZVODAISTRAŽIVANJE I RAZVOJRAZVOJ NOVIH LEKOVARAZVOJNA LINIJA KOMPANIJE PFIZERKLINIČKA ISPITIVANJA