POSAO U KOMPANIJI PFIZER

KAKAV GOD BIO VAŠ POSLOVNI PUT, PFIZER MOŽDA IMA POSAO ZA VAS.

Bilo da već imate poslovnog iskustva ili još studirate, nudimo Vam niz različitih poslovnih mogućnosti u svim područjima poslovanja. Smatramo da svaka osoba svojim jedinstvenim životnim iskustvom doprinosi kompaniji Pfizer i pomaže nam da svakodnevno ostvarujemo pozitivan uticaj na zdravlje ljudi u svetu. Svako od zaposlenih u Pfizeru doprinosi uspehu našeg poslovanja i učestvuje u njegovoj izgradnji. Stoga je Pfizer, kao jedna od vodećih biofarmaceutskih kompanija u svetu, odlučan u pokušaju da u svim područjima poslovanja zapošljava visokokvalifikovane kandidate kojima omogućava pristup neuporedivim resursima i opremi vrhunskog kvaliteta i nudi mogućnost rada na revolucionarnim istraživanjima.

Postanite i Vi deo naše priče.

GLOBALNA VEB STRANA O ZAPOSLENJU U KOMPANIJI PFIZER

Da biste saznali više o tome šta posao u kompaniji Pfizer može da Vam ponudi, kao i koja radna mesta su dostupna, posetite našu globalnu veb stranu o zaposlenju u kompaniji Pfizer.

      O NAMANAŠA ISTORIJAODGOVORNOSTKODEKS PONAŠANJATRANSPARENTNOST I JAVNA OBJAVA PRENOSA VREDNOSTITERAPIJSKE OBLASTIFALSIFIKOVANI LEKOVIBEZBEDNOST LEKOVAPRIJAVLJIVANJE NEŽELJENIH DEJSTAVA I DRUGA PITANJA O NAŠIM PROIZVODIMAKVALITET PROIZVODAISTRAŽIVANJE I RAZVOJRAZVOJ NOVIH LEKOVARAZVOJNA LINIJA KOMPANIJE PFIZERKLINIČKA ISPITIVANJA